• Rijbewijskamp
  • Rijbewijskamp
  • Rijbewijskamp

FAQ autorijbewijs

1. Wat kost een vrijblijvende rijtest?

De rijtest voor het autorijbewijs kost € 69,- en duurt anderhalf uur. De rijtest is altijd vrijblijvend en hiervoor heb je geen theoriecertificaat nodig. Bij deze rijtest word gekeken hoe je feeling is voor het autorijden, hoeveel rijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de rijopleiding gaan bedragen. Hierdoor weet je hoe lang de opleiding gaat duren en wanneer je het praktijk examen kunt gaan doen, maatwerk dus!

2. Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?

Bij Rijbewijskamp Nederland is het reeds mogelijk een spoedcursus auto rijbewijs te volgen in een week, naar wens ook in 10 dagen met aansluitend het praktijk examen. Zo kan je snel starten en spoedig daarna zelf gaan rijden met je autorijbewijs! Wel dien je bij het volgen van een rijleskamp vooraf dan je theorie certificaat in je bezit te hebben.

3. Krijg ik altijd dezelfde rij instructeur?

Ja. Het is belangrijk om je rijopleiding te volgen bij een vaste en deskundige instructeur waarbij jij je op je gemak voelt en die jou zo goed mogelijk voorbereid voor je rij examen.

4. Wat heb ik nodig als ik praktijk examen ga doen?

5. Wat kost een complete rijopleiding?

Het autorijbewijs kan bij Rijbewijskamp Nederland reeds worden behaald vanaf € 875,00 inclusief gratis theorie online cursus en praktijkexamen met examengarantie. Na afloop van de rijtest weet je dus precies wat je rijopleiding kost en waar je aan toe bent. Zo voorkom je verrassingen achteraf. Betaling kan geschieden per bank.

6. Hoe lang duren de autorijlessen?

De rijlessen duren 50 minuten waarna altijd 5 minuten wordt geëvalueerd zodat je exact weet wat je vorderingen zijn.

7. Wat houdt de Examengarantie in?

Het kan gebeuren dat op het examen blijkt dat je net je dag niet hebt. Doordat Rijbewijskamp Nederland de autorijopleiding standaard aanbiedt met een examengarantie kun je dus altijd met een gerust hart op herexamen gaan en kom je niet meer voor onverwachte verrassingen te staan. Op deze manier heb je ruimte over om wat extra rijlessen te nemen die de instructeur je adviseert. De examengarantie is 12 maanden geldig en gaat in bij de eerste rijles.

8. Kan ik bij Rijbewijskamp Nederland meteen van start?

Ja, je kunt direct bij Rijbewijskamp Nederland van start met een vrijblijvende rijtest en vervolgens gaan starten met de rijopleiding. Hierdoor kun je tevens op een korte termijn je spoedcursus autorijlessen volgen met aansluitend je praktijk examen.

9. Kan ik zelf bepalen wanneer ik les krijg?

Ja, de autolessen worden in overleg tussen jou en de rijinstructeur in een verkorte periode ingepland, je kunt lessen wanneer het jou het beste uitkomt zodat je eventueel een snelcursus auto rijbewijs op maat kunt volgen.

10. Ik heb al rijervaring via een andere rijschool, kan ik dan toch bij het Rijbewijskamp Nederland terecht?

Ja uiteraard. Bij ons kan je altijd instromen op je eigen aanvangsniveau en naar wens met minder rijlessen snel je rijbewijs halen. Rijbewijskamp Nederland biedt rijopleidingen aan voor zowel beginnende als meer ervaren leerlingen. Dankzij de rijtest weet je direct waar je aan toe bent en stap je altijd in op je eigen niveau.

Zomeractie!
Lespakket Auto: € 875,00 10 lessen inclusief examen B met examengarantie, inclusief een complete theoriecursus online met 1.500 examenvragen!
Nu aanmelden!

Rijbewijskamp belt jou!

Wanneer je door Rijbewijskamp gebeld wilt worden voor informatie over rijlessen of de rijtest, vul dan je gegevens in. Wij bellen jou op de gewenste datum.

Wat kost een complete rijopleiding?

10 autorijopleiding voordelen