• Rijbewijskamp
  • Rijbewijskamp
  • Rijbewijskamp

Motor rijbewijskamp

Behaal je motor rijbewijs binnen één week!

Heb je geen zin om iedere week slechts een motor rijles te nemen? Ben je voornemens om met je motor op vakantie te gaan of zoek je met spoed naar een goede motor rijschool? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken! Bij Motor Rijbewijskamp Nederland ben je op het goede adres om heel snel het motorrijbewijs te halen. Onze motorrijschool verzorgd de motor rijopleiding door heel Nederland!

Motorrijden is zeker geen straf. Motorrijden doe je met plezier en geeft je mega energie. Van je motorrijbewijs heb je ook je hele leven plezier! Als enigste motorrijschool in Nederland verzorgt Rijbewijskamp Nederland een verkorte rijopleiding voor het motor rijden. Vanwege de compactheid en de goede werkwijze van deze vorm van spoed motor rijles krijg je alle onderdelen van het motor rijden snel onder de knie, heb je minder motor rijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid voor je rijexamens AVB en AVD om de eerste keer te kunnen slagen voor je motorrijbewijs. Je kunt deze unieke versnelde motor opleiding volgen in de vorm van een rijleskamp in 1 week of dat je de beide delen splitst in 2 keer enkele dagen intensief motor rijles met een hoge slagingskans.

Werkwijze rijbewijskamp motor

Het rijleskamp voor het motorrijbewijs is voor iedereen die 17 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat of rijbewijs B voordat deze aan de cursusdagen gaat beginnen. De ideale en snelste wijze om je motorrijbewijs vanaf je 18e jaar te halen!

De spoedopleiding voor de motor bestaat uit drie gedeelten, te weten:

De rijtest

Om in te schatten binnen hoeveel lesdagen je de motor rijopleiding kunt volgen, wordt er gestart met een rijtest voor deze spoedopleiding voor de motor. De kosten van deze 100 minuten durende rijtest bedragen € 85,00 en is vrijblijvend. Er wordt gekeken hoe je feeling is voor het voor het motor rijden, wat je rijtechnisch al beheerst, hoeveel motor rijlessen je nodig hebt, binnen hoeveel lesdagen je het motor rijbewijs kunt halen en wat de kosten gaan bedragen.

De opleidingsdagen

Je kunt vervolgens zelf aangeven wanneer je tijd hebt om deze rijopleiding te kunnen volgen. Motor rijbewijskamp Nederland zoekt dan direct samen met je in die gewenste periode de praktijkexamendatums AVB en AVD. De lesdagen worden dan voor de beide rijexamens gepland zodanig dat je direct na de laatste motorrijles aansluitend kunt afrijden voor je rijexamens.

De prijzen van deze snelcursus motor rijbewijs zijn er vanaf € 1050,00 inclusief 10 motorrijlessen, gratis theorie online cursus en de praktijkexamens AVB en AVD.

Het CBR praktijk examen

Voor het laatste gedeelte van je motor rijopleiding, de beide praktijkexamens AVB en AVD, geven wij je de zekerheid dat je goed bent voorbereid om in één keer te kunnen slagen voor je motorrijbewijs. Dat bewijst onze ruim 25 jarige ervaring en ons hoge slagingspercentage.

Overige informatie

Wanneer je bij Motor rijbewijskamp Nederland een versnelde motorrijopleiding van 1 week of twee keer 2 dagen wilt gaan volgen van ver komt, bestaat de gelegenheid voor een goede en betaalbare overnachting voor € 69,00 per nacht voor een 2 persoonskamer met gratis wellness voor 2 personen! Uiteraard ben je vrij om van deze mogelijkheid tot overnachting gebruik te maken, afhankelijk van je woonplaats.

Er komen vanaf 19 januari 2013 drie categorieën van het motorrijbewijs. Verder wordt de leeftijd om direct op te gaan voor de zwaarste categorie motor (onbeperkt vermogen) in 2013 verhoogd van 21 naar 24 jaar. De categorie A1 (lichte motor tot 125cc en 11kW) kan straks behaald worden vanaf 18 jaar (rijles met 17). De categorie A2 (middelzware motor tot 35 kW) kan voortaan na een examen behaald worden na twee jaar A1, dus minimaal op 20-jarige leeftijd. Twee jaar later kan de kandidaat (22 jaar) bij het CBR opgaan voor de zwaarste categorie A (onbeperkt vermogen). Als iemand rechtstreeks in de zware cateogorie wilt instromen, moet hij 24 jaar zijn.


Voor meer informatie: lees de motor rijbewijskamp FAQ of meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest. Wanneer je door Rijbewijskamp gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

Zomeractie!
Lespakket Motor: € 1050,00 10 lessen inclusief praktijkexamens AVB + AVD, Inclusief een complete theoriecursus online met 1.500 examenvragen!
Nu aanmelden!

Rijbewijskamp belt jou!

Wanneer je door Rijbewijskamp gebeld wilt worden voor informatie over rijlessen of de rijtest, vul dan je gegevens in. Wij bellen jou op de gewenste datum.

Wat kost een losse motor rijles?

10 motor rijopleiding voordelen